Hjem » Varig Orkla Forsikring-løpet 2022

Topp3

Varig Orkla Forsikring-løpet 2022

21.08.2022

Det var en historisk dag på Varig Orkla Arena lørdag 20. august, da første utgave av Varig Orkla Forsikring-løpet ble arrangert. Det sies at dette også var første gang Svorkmo NOI arrangerte gateløp.

Det var mulighet både for konkurranseløpere og mosjonister å teste formen på den 5 km lange runden, så hadde både start og mål på Varig Orkla Arena. Det ble i tillegg arrangert et barneløp på 1,7 km inne på stadionområdet.

Arrangementet må sies å være en suksess. Over 40 løpere deltok i konkurranseklassen. Vel så mange valgte å bruke dagen til sosialt samvær og mosjon, enten på 5 kilometern eller sammen med barna. Det ble prestert meget godt i konkurranseklassene, og det var jevnt mellom de aller beste i både herre og dameklassen.

Vinneren i herreklassen Vegard Warnes (Svorkmo NOI) gjorde unna 5 kilometer på sterke 14:45. Dette var 9 sekunder raskere enn nr. 2 Henrik Marius Haukli fra Strindheim IL.
Ikke mindre imponerende var det av Hanne Mjøen Maridal (Strindheim IL), som passerte målstreken etter 16:34. Nr. 2 ble Kristin Waaktaar Opland (Flatås IL) som løp inn på 16:57.