A-laget gikk på et nytt tap mot Ørland

21.08.2015

Første kamp i høstsesongen for A-laget ble spilt på Svorkmo gras tirsdag 18. august.

Våre menn var nok sugne på revansje etter vårsesongens 4-1-tap.
Det startet da også perfekt, da Svorkmo/NOI tok ledelsen etter under 20 sekunder! Målscorer Ola R. Solhaug.
Imidlertid kommer både 1-1 og 1-2 i løpet av første 30.
Kim Roar dunker ballen i krysset etter et flott angrep mot slutten av 1. omgang, men Ørland slår tilbake nok en gang rett før pause.

Det blir også en tung start på 2. omgang, da bortelaget øker ledelsen få minutter etter at dommern blåser i gang. Ledelsen blir også økt til 5-2 før Svorkmo/NOI våkner opp igjen. Det ene målet kommer på straffe, etter en noe merkelig avgjørelse.

2 reduseringer av Kim og Joar er dessverre ikke nok, og vi taper kampen.

Neste kamp er borte mot Nardo 3 fredag 21. august kl 20.