Hjem » Svorkmo/NOI trygt i mål på Bislett stadion

received 10156039691465239

Svorkmo/NOI trygt i mål på Bislett stadion

06.05.2018

Svorkmo/NOI løp årets Holmenkollstafett kun 51 sekunder tregere enn i 2017, men falt med det 10 plasser til en 20. plass i sin klasse, F2 Menn Senior.
Våre menn brukte 58:18 (57:27 i 2017) på de 15 etappene i Oslos gater.

I følge "lagleder" Tor-Einar Sandvik var det mange lag som løp raskere i år enn i fjor.
Hvis vi slår sammen alle klassene, så kom Svorkmo/NOI inn til en 59. plass blant de 2943 lagene som fullførte.

Vi får tro de gjorde alt for å vinne banketten lørdag kveld, før de vender snuta hjemover til Trøndelag søndag.

IL Gular vant både F1 Menn Elite og F2 Menn Senior, mens IL BUL vant klassen F6 Kvinner Elite.

Her finnes hele resultatlista.

received 10156039691520239

Disse staute karer løp Holmenkollstafetten for Svorkmo/NOI (Andreas Kvam var ikke tilstede da bildet ble tatt)

FB IMG 1525462212923

Her er etappeoversikten

received 2123918764558400

Orkdalingene Sverre Solligård, Jo Inge Sandvik og Trond Ørjan Eide løper nå for Strindheim IL, som ble nr 4 i klassen F1 Elite.