Ny seier for A-laget

16.08.2016

Søndag 14.august var det klart for første høst-kamp for Svorkmo/NOIs A-lag.
Motstander var Kolstad 2, et lag som i vår-kampen slo våre menn 4-3.

I første omgang var det jevnt, og først helt på slutten scorer Andreas 1-0 til hjemmelaget.
I 2. omgang derimot er Svorkmo/NOI det klart beste laget, og satte 4 nye baller (Ola Marius x 2 og Jacob x 2) bak Kolstad-keepern.
Kolstad får et trøstemål, slik at sluttresultatet ble 5-1.

Denne seiern førte Svorkmo/NOI opp på 4.plass på tabellen, med kun dårligere målforskjell enn Nidelv (3. plass). Suverene i toppen er OIF og Oppdal, som begge har 25 poeng.

Neste kamp spilles mandag 22/8 kl 19.30 på Svorkmo gras. Motstander er KIL/Hemne 3.