Hjem » Gutter 11 gikk på et tap mot OIF

20160505 131437

Gutter 11 gikk på et tap mot OIF

05.05.2016

Svorkmo/NOIs 11-åringer møtte torsdag 5. mai Orkanger IF 2 på Svorkmo gras. Det var årets første hjemmekamp på Svorkmo for laget som slo Lensvik 15-4 på bortebane i første serierunde.

Svorkmo-gutta hadde stor innsats, og de ville så gjerne ha med seg poeng fra denne kampen. Det var også tydelig at Håvard Stiklestads gutter hadde øvd på å spille ball, for de forsøkte i alle situasjoner å finne en medspiller. Orkanger-laget tok allikevel ledelsen 1-0, og økte til 2-0 før Svorkmo fikk sin fortjente redusering. Jonas satte inn Svorkmos mål i 1. omgang.

I 2. omgangen var det igjen Orkanger som scoret de 2 første målene, før Tølløv reduserte til 2-4.
Kampen endte 2-6, men våre gutter skal ha stor honnør for å aldri gi opp. De møtte rett og slett overmakten i Tore Prestmos gutter i dag.

Neste kamp for 11-åringene er 11. mai kl 17.30 på Løkken kunstgress mot Meldal.