Hjem » Forlenget sponsoravtale med Orkla sparebank og Aktiv eiendomsmegling

Bilde Sponsorsvtale 2.png

Forlenget sponsoravtale med Orkla sparebank og Aktiv eiendomsmegling


04.05.2024

Svorkmo/N.O.I. har forlenget sponsoravtalen med Orkla sparebank og Aktiv eiendomsmegling. Orkla sparebank er hovedsponsor og Aktiv sponsor.

Denne helga stiller Svorkmo/N.O.I. med 3 lag i Holmenkollstafetten. Orkla sparebank stiller også lag i Tigerstaden. I denne forbindelse ble det arrangert felles treningsøkt i idrettsparken/vannspeilet i april. Avisa Sør-Trøndelag publiserte en artikkel om dette (pluss-sak).

Svorkmo/N.O.I. er meget tilfreds med å få på plass en ny avtale med Orkla sparebank (hovedsponsor) og Aktiv (sponsor). Vårt idrettslag har hatt sparebanken som hovedsponsor i mange år, og vi har en god dialog. Det er viktig for forutsigbarheten at vi kan inngå avtaler som varer lengre enn ett år. Avtalen som nå er inngått gjelder til 31.12.2026.

Ressurser er alltid i knapphet innen frivilligheten, og sponsorer er derfor viktige partnere for å kunne opprettholde et godt aktivitetstilbud i lagets nedslagsfelt, samtidig som vi kan vedlikeholde utstyr, klubbhus, fotballbaner og lysløype. 

Vi er meget heldige i vårt idrettslag, som har både breddeidrett og toppidrett. Løpegruppa i friidrett har virkelig blitt et flaggskip, og det er de som har gjort at vi nå har inngått den mest gunstige sponsoravtalen noensinne i Svorkmo/N.O.I.s 130-årige historie.

Det må til slutt sies at bredden er grunnmuren i idrettslaget, og det er dette som er viktigst for at man i det hele tatt har et idrettslag. At barn og unge har noe de kan føle tilhørighet til er viktig, og det mener vi at vi har på Svorkmo og i nærliggende grender. Det kan være turstier, trimposter, barnetrim, men også organisert fotball, løping og skileik. Denne avtalen med Orkla sparebank og Aktiv er derfor også svært viktig for å opprettholde aktivitetstilbudet til barn og unge. 

 

Orkla Sparebank

 

 Aktiv Eiendomsmegling

 

 Bilde Sponsorsvtale

 

 

 

Idrettslaget Svorkmo/N.O.I.

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser